5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle elan faik bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sahabet katkısızlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yerının boş olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda can zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri ekseriyetle çelik veya betonarme kabil dayanıklı malzemelerden strüktürlmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda emniyetliği hazırlamak yürekin zaruri mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasar çizim üste elementlere karşı vikaye sağlamlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili durum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya doğru kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak dunda dünya düz illere görev vermekteyiz.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair bilirkişi personelimiz tarafından kaleme alınan bu tasarmızda;

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 takım yekta kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması vahim nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Hatta Yangın Çıkış Baplarının periyodik Yangın kapısı istanbul olarak kontrolör edilmesi ve işçiliklevsel yapısının korunması da dirimsel önem taşır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Vadiında mütehassıs ve sertifikalı menşeçılarımızın katkıları ile her projeye şık yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Mono blok cisim mimarisı karakol sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlanmaktadır.

üste, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla yan yana muamele adımları ekseriyetle şunları yürekerir:

çarkıt mimarilarda ve yangın merdiveni düzı ev olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Panik bar sebebiyle içerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı düz iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış strüktürlabilir.

Report this wiki page