2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Mesela önüne yüzıcı molekül yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk sıfır örekın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve hastane gibi” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan kapmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar daha münteşir kullanılır.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da konum kırmızııyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yanında binanın acilen münhalaltılmasına imkân tanılamar, çatı eminğini katkısızlar. Ivedi çıkış bapları binaların bünyesına ve koskocamanliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Ağır sınıftaki işyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Göreceksiniz ki bu not etkili kaliteli yangın kapılarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar fiillevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride çevrilmiş kalabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanım yerından fayda yapmak amacı ile yapılan, en şu denli 100 nüfus kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs skorsına bandajlı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Her kapı aynı dayanıklılığa sahip olmadığı gibi bu peklik süresi 20 ile 180 zaman ortada değmeslekebiliyor. Ancak bu baplar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak denli defosuz. Payanta baplar taçıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın sonunda kesinlikle yanacaktır.

Yangın yahut evgin boyut vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan elleme uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangınlar gâh o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Düz takılmış bir yangın bapsı binanın ciğerindeki bina sakinlerinin dünyaarı tahliyesini belli başlı müddet güvenli hale getirir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele düzenınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin de ziyadesiyle önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Canipıcı malzeme ciğerermeyen ve katıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, katıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, Yangın Çıkış Kapısı ab sprey ve benzeri başka otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Report this wiki page