En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış kabilinden faktörlere ilişkilı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının elan koca bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan kazançlı olabileceği konusunda hemfikirler.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Olası bir felaketle önlaşıldığında yapıda bulunan insanoğluın dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi muhtevain herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın yaraşıklı standartlara ve yönetmeliklere yarar olup olmadığını belirlemek bâtınin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

Yangın bapsı montajı baştan sona profesyonel şekilde strüktürlması gereken ve imalatta kabahatsiz şekilde ortaya çıhun üründe pot binalmaması müstelzim bir hizmetlemdir.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı ciğerin insanların dumandan zehirlenmesine bariyer olan müstacel hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı mecmu kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha şiddetli mukavemet ve Yangın Merdiveni Kapısı korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu baplar çizgi olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri güçlü coşkunluke dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesin kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page